Budapesti éjszakai élet

A Heineken Budapest Nightlife Awards évente meghív mindenkit, hogy 12 kategóriában válassza ki kedvenc éjszakai helyeit több mint 150 jelölt közül. Íme néhány nyertes és személyes kedvenceink.
 
A legjobb borozó
 
Divino, Budapest egyik legdivatosabb bárja. A legjobb magyar borokat kínálják, köztük fiatal és feltörekvő borászok termékeit is 2 bárjukban - az egyik a Bazilika közelében, a másik a Gozsdu udvarban.
 
Személyes kedvencünk a Doblo Borozó, ahol kézműves és bioborokat, házi sajtokat és húsos tányérokat szolgálnak fel. Szinte minden nap megtalálható egy kis zenekar, aki csak azért játszik, hogy teljes legyen az élmény.
 
 Image result for divino bar budapest     Image result for doblo bar budapest
 
A legjobb romkocsmák
 
Fogas Ház / Instant
 
A kategória két legnagyobb versenytársa úgy döntött, hogy közösen megnyitják Európa legnagyobb belvárosi partikomplexumát. A stílusos belső tér, a kedvező árak és több táncparkett garantálja a felejthetetlen éjszakát.
 
Image result for fogasház
 
Legjobb klubok
 
A Nightlife Awards szerint a legjobb nagyobb klub az Akvárium, a legjobb kis klub, pedig a Pont. Az Akvárium több, mint egy egyszerű klub: kulturális központ, széles zenei repertoárral, a mainstreamtől az undergroundig. Pont viszont a házibulik hangulatát hivatott visszahozni, ahol szinte bármi megtörténhet ...